AERIAL VIDEO

Veel beelden worden vanaf statief of met andere stabilizers geschoten. Met lucht video ontstaat er een totaal ander beeld door het veranderde perspectief. Met luchtvideo worden ruime overzichten gecreëerd en ontstaat er een ‘weids’ gevoel. Gebouwen komen meer tot leven, natuur laat haar werkelijke schoonheid zien en de zon zorgt voor het stralende plaatje. Zeker de zon voegt vanuit specifieke hoeken en camerabewegingen een extra dimensie in het hoogte beeld.

Bekijk hieronder de voorbeeldshots:

Cinematografische ervaring

Onze achtergrond zit grotendeels in de cinematografische hoek, dit betekent dat wij de nodige jaren ervaring hebben op het gebied van het maken van heel specifieke type shots en beelden. Wij zijn in staat om alle gewenste type shots te creëren die nodig zijn om een videoproductie te versterken zodat het verhaal gebracht kan worden zoals beoogd.

BEELDKWALITEIT

Wij hebben diverse tools waarmee wij hoogtevideo kunnen opnemen, dit kan met onze hoogtemast, drone, zeppelin of vanuit het vliegtuig. Al deze middelen kennen andere stabilisatie systemen en type camera’s. Met alle camera’s kunnen wij minimaal 4K RAW video materiaal schieten (Ultra HD). Het RAW file format wordt later in de postproductie fase bewerkt om de gewenste stijl en beleving aan de beelden te geven. Dit wordt ook wel de grading genoemd, door het RAW format toe te passen heb je in de montage meer vrijheid en mogelijkheden om de beeldstijl te bepalen. Dit materiaal schieten wij met onder andere een Canon 5d MlV, X3 en X5 camera van DJI.
Ook hoogwaardige en mooie luchtvideo voor in je productie?

Neem contact op

Aerial foto

De view vanaf het grond perspectief is al jaren een veelgebruikte hoogte. Juist hoogte shots geven een nieuw perspectief en altijd een beter overzicht van de omgeving en ruimte waarin een object zich bevind. Het maakt dan niet uit of een object beweegbaar is of niet. Als kijker beleef je de omgeving als een andere wereld door het weidse perspectief.

De afgelopen jaren is er veel te doen geweest met betrekking tot hoogte foto’s met drones. Vanuit onze achtergrond vliegen wij met drones waar dat kan en mag. Naast deze optie werken binnen stedelijke omgevingen meestal met een hoogtemast of zeppelin. Deze maakt het mogelijk om eenvoudig, stabiele en legale luchtfoto’s te maken. De hoogtemast is instelbaar tot ongeveer 10 meter en de zeppelin brengt ons tot ongeveer 40 meter hoogte. Deze zeppelin is gevuld met Helium.

BEELDKWALITEIT

De beelden die wij maken variëren van 24MP tot 50MP afhankelijk van afstand, object en doel. Voor kwalitatieve foto’s voor op het internet is 24MP ruim voldoende. Wil je een foto opblazen voor een beurswand of gevel bekleding is 50MP wenselijk. Voor inspectie en meetdoeleinden is 50 MP altijd wenselijk.

Voorbeeld 1

Voorbeeld 2

NABEWERKING

Al onze foto’s worden als RAW materiaal geschoten, welke door ons in de post-productie nog worden bewerkt om de gewenste stijl neer te zetten zodat het past binnen het kleur en stijlbeeld van de website of andere communicatie uiting.

Weten wat er voor u mogelijk is?

Neem contact op